Odense og Velfærdens Fundament vinder stor international pris for involvering i Seoul, Sydkorea – foran mere end 250 projekter

Formanden for den store bedømmelseskomité, Yves Daccord understregede, at konkurrencen har været hård, men at Odense til sidst havde skilt sig ud blandt det øvrige felt:

” Projektet fra Odense var det bedste projekt. Gennemtænkt. Ekstremt menneske-fokuseret. Bringer teknologi ud til borgerne. Meget imponerende. Vi har som jury haft svær og hård opgave. Mere end 250 byer og projekter har været en del af forløbet. Men til sidst var der enighed i bedømmelseskomitéen om, at Odense var bedst. Stort tillykke!”

Børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen deler begejstringen og lægger især vægt på den tilknytning, der sker, når både elever, forældre og andre borgere i lokalområdet bliver involveret i den lokale folkeskoles fremtid:

“Med Velfærdens Fundament har vi ønsket at forankre alle folkeskoler i Odense i deres lokalsamfund. Hver skole skal være det bankende hjerte, der bringer folk sammen på tværs af alder og sociale forhold. Skolen skal været et sted, som alle er fortrolige med – det lokale forsamlingshus, hvor både elever, forældre, unge og gamle mødes for at dyrke de nære fællesskaber”.

By- og Kulturrådmand Søren Windell peger på nærheden til borgerne og de fysiske forbedringer, som er sket over hele Odense med Velfærdens Fundament:

“I samarbejde med borgerne har vi med Velfærdens Fundament løftet både grønne områder, udefaciliteter og skoler i hele Odense Kommune. Vi har skabt grundlag for fællesskaber til glæde for borgere i alle aldre: Aktive fritidstilbud til de unge, seniorfællesskaber og livskvalitet for demente ældre. Jeg er glad og stolt over, at de resultater nu er anerkendt på internationalt niveau gennem Seoul Smart City prisen”.

Yderligere information om Velfærdens Fundament kan findes på: odense.dk/velfaerd

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top