Ny sundhedschef til Sundhedsforvaltningen i Odense Kommune

Sundhedsforvaltningen er en ny forvaltning i Odense Kommune, som har været i drift siden 1. september 2022. Forvaltningen fungerer som omdrejningspunktet i Odense Kommunes arbejde på sundhedsområdet ved at samle sundhedsopgaver, sikre sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger og nytænke den nære sundhed til gavn for borgerne.

Sundhedsforvaltningen har været på udkig efter en ny sundhedschef, der bliver chef for forvaltningens fire driftsområder med i alt 700 medarbejdere.

Charlotte Bøll Larsen tiltræder stillingen som sundhedschef i Sundhedsforvaltningen 1. marts, og det glæder administrerende direktør i Sundhedsforvaltningen, Karen Heebøll:

– Vi har store ambitioner på sundhedsområdet i Odense og har været på udkig efter en profil, der kan være med til at indfri vores ambitioner. Det har vi fundet med Charlotte, der kommer med mere end 10 års ledelseserfaring fra sygehus og region, og hun kommer derfor med en bred viden og erfaring inden for både drift, strategisk udvikling og det tværsektorielle samarbejde. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger administrerende direktør Karen Heebøll.

Ligeledes ser Charlotte Bøll Larsen frem til at komme i gang med arbejdet som ny sundhedschef i Sundhedsforvaltningen:

– Jeg er meget glad for at kunne tiltræde stillingen som sundhedschef i Odense Kommune, og vil gå til opgaven med både ydmyghed og ambition. For der ligger en stor opgave foran os i at styrke samarbejdet på tværs af region, kommune og praktiserende læger. Det arbejde glæder jeg mig til at komme i gang med, for det bliver en af hjørnestenene i løsningen af fremtidens udfordringer i vores sundhedsvæsen, siger den nye sundhedschef Charlotte Bøll Larsen.

Charlotte Bøll Larsen er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet, og kommer fra en stilling i Region Sjælland som vicedirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse, hvor hun har indgået i sygehusets direktion og været medansvarlig for sygehusenes drift og strategiske udvikling. Charlotte er desuden beredskabsansvarlig for sygehuset og indgår i det regionale beredskabsudvalg i Region Sjælland. Charlotte Bøll Larsen er gift, har tre børn og er bosiddende i Sorø.

www.odense.dk

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top