Ny stadsdirektør i Odense Kommune

Odense Byråd godkendte den 26. juni 2024 ansættelsen af ny stadsdirektør i Odense Kommune. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Eik Møller som ny stadsdirektør. Eik Møller kommer med mange års erfaring i det kommunale.  

– Jeg er glad for, at vi i Eik Møller er lykkes med at finde en stærk og kvalificeret profil. Som stadsdirektør i Odense er man øverste embedsmand og administrativ chef for en organisation med flere end 14.500 ansatte. Eik Møller bliver en central drivkraft, der skal sikre, at Odense Kommune fortsat er en god og attraktiv arbejdsplads – og samtidig kommer han til at stå i spidsen for at omsætte store politiske visioner til konkret og mærkbar handling ude i byen. Det kunne for eksempel være målet om at skabe 30.000 nye private arbejdspladser i de næste 10 år, eller ønsket om hele tiden at styrke og udvikle velfærden. Det glæder jeg mig til, at vi sammen skal videre med til august, siger borgmester Peter Rahbæk Juel. 

Eik Møller har de seneste ni år været kommunaldirektør i Ballerup Kommune, hvor han også tidligere har været direktør for børn- og ungeområdet.

– Jeg glæder mig til at blive en del af Odense Kommune og være med til at sikre den fortsatte drift og fremdrift for Odense. Odense Kommune er i en rivende udvikling, og det stiller krav til samarbejde med både det politiske niveau, det lokale erhvervsliv og ikke mindst de mange medarbejdere i Odense Kommune. Jeg glæder mig derfor også rigtig meget til at møde alle de mange, der brænder for at videreudvikle Odense til en endnu bedre by, siger Eik Møller.  

Eik Møller tiltræder stillingen som stadsdirektør den 1. august 2024.  

Karriereforløb 

2015-: Kommunaldirektør i Ballerup Kommune.  

2012-2015: Direktør i Ballerup Kommune. Ansvar for 0-18 årsområdet, både det almene og det specialiserede, samt ansvar for den tværgående 0-25 årsstrategi.  

1998-2012: Forskellige lederstillinger i dagtilbud, SFO/Klub/indskoling, adm. konsulent, konstitueret dagtilbudschef og direktør for Børn & Unge forvaltningen i Faxe Kommune. 

Uddannelse: Professionsbachelor som pædagog fra Højvangseminariet samt bl.a. Master of Public Governance og Strategisk Byledelse med Realdania og DAC.  

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top