Ny Økonomidirektør og Chef for Økonomi & Digitalisering i Odense Kommune

Eddie Dydensborg skal fra den 1. december stå i spidsen for driften og udviklingen af Odense Kommunes stærke økonomistyring og samtidig varetage den overordnede ledelse på IT- og digitaliseringsområdet.

Eddie bliver chef for en stab på 220 medarbejdere og skal indgå i forvaltningsledelsen i Borgmesterforvaltningen. Han bliver rådgiver og sparringspartner for Byrådet, Økonomiudvalget og Borgmesteren på økonomi- og digitaliseringsområdet og formand for kommunens tværgående Stabschefforum.

De sidste 9 år har Eddie været ansat som økonomichef og økonomidirektør i Esbjerg Kommune og har som formand for Økonomidirektørforeningen været involveret i en række nationale udviklingsprocesser omkring økonomistyring, digitalisering og kompetenceudvikling.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af topledelsen i Borgmesterforvaltningen og til at lære alle mine nye kolleger og samarbejdspartnere at kende. Som stabschef og økonomidirektør får jeg mulighed for at blive en del af Odense Kommunes stærke faglige miljøer og den politiske og ledelsesmæssige flyvehøjde, som jeg oplever i Odense – og samtidig muligheden for at præge en regional og national dagsorden på både Økonomi- og Digitaliseringsområdet”, fortæller Eddie Dydensborg.

“Jeg ser frem til at byde Eddie Dydensborg velkommen og har stor tiltro til, at han med sin professionalisme og dedikation kan løfte den store og vigtige opgave, som Økonomi og Digitalisering står overfor i de kommende år. Eddie kommer med stor erfaring og kendskab til Odense Kommune, både indefra og på afstand, og vil med sin indsigt og dybe faglighed kunne matche vores høje ambitionsniveau i arbejdet med at understøtte Kommunens politiske dagsordener”, siger Stadsdirektør i Odense Kommune Stefan Birkebjerg Andersen.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top