Ledigheden i Odense stiger fortsat

– Det er naturligvis bekymrende, at ledigheden stiger. Det er usikre økonomiske tider, og vi har fortsat stor fokus på opkvalificering af de ledige og på at skaffe arbejdskraft til de virksomheder, der har svært ved at rekruttere. I projekt “Fra ufaglært til faglært” arbejder vi målrettet på at opkvalificere de ufaglærte, der mister jobbet i disse måneder, så de kan få en fremtid indenfor de brancher, hvor der mangler arbejdskraft, siger beskæftigelses- og socialrådmand Christoffer Lilleholt.

Odense indtager en 7. plads i ledighedsplaceringen i december 2022. Dvs. Odense har landets 7. højeste ledighedsprocent. I november 2022 havde Odense landets 8. højeste ledighedsprocent.

Den aktuelle ledighedsprocent er 3,0 % svarende til 3.114 fuldtidspersoner.

* Bemærk at tallene ovenfor sammenligner ledighedsprocenten for november 2022 med ledighedsprocenten for oktober 2022, som de så ud da Danmarks Statistik offentliggjorde dem. Danmarks Statistik har i forbindelse med offentliggørelsen af decembers ledighedstal opjusteret ledighedsprocenten for hele landet i november 2022 fra 2,6 % til 2,7 %.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top