Ledigheden i Odense er faldet

For hele landet lå ledighedsprocenten uændret på 2,9 % i både februar 2024 og marts 2024.

– Det er godt, at ledigheden i Odense er faldet, men den er fortsat meget høj i forhold til resten af landet. Derfor har jeg bedt forvaltningen belyse, hvordan vi kan opnormere med flere virksomhedskonsulenter og jobkonsulenter, så vi kan styrke samarbejdet med virksomhederne og få flere ledige ud i praktikker. Vi ved, at en praktikperiode i en virksomhed er én af de bedste måder, vi kan hjælpe en ledig til at få foden inden for hos en virksomhed og måske finde sit næste job, siger beskæftigelses- og socialrådmand Christoffer Lilleholt.

Odense indtog en 4. plads i ledighedsplaceringen i marts 2024. Dvs. Odense havde landets fjerde højeste ledighedsprocent. I februar 2024 havde Odense landets tredje højeste ledighedsprocent.

Den aktuelle ledighedsprocent er 4,0 % svarende til 4.148 fuldtidspersoner.

* Bemærk, at tallene ovenfor sammenligner ledighedsprocenten for marts 2024 med ledighedsprocenten for februar 2024, som de så ud, da Danmarks Statistik offentliggjorde dem. Danmarks Statistik har i forbindelse med offentliggørelsen af ledighedstal for marts nedjusteret ledighedsprocenten for Odense i februar 2024 fra 4,0 % til 3,9 %.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top