• For at bruge vaccination som dokumentation i coronapasset skal du være færdigvaccineret. Din vaccination vil være gyldig som dokumentation fra 2 uger efter, du har fået den afsluttende vaccinedosis. 
  • Du kan også bruge en negativ test som dokumentation, hvis testen er foretaget inden for de seneste 72 timer. Den negative test kan enten være en PCR-test (podning i has) eller en lyntest (podning i næse). 
  • Har du tidligere været smittet med COVID-19, kan du også bruge det som dokumentation ved at vise testsvaret fra din positive test. Hvis du er testet positiv med en antigentest, opfordres du til at få foretaget en PCR-test for at få bekræftet resultatet. Din positive test skal være foretaget inden for de seneste 14-180 dage for at være gyldig som dokumentation.

Til dig der IKKE er digital

  • Er du færdigvaccineret men fritaget fra digital post, får du automatisk tilsendt et vaccinationspas med almindelig post til din folkeregisteradresse. Du kan også ringe og bestille et printet vaccinationspas hos sundhed.dk på tlf. 4422 7774.
  • Har du fået en lyntest (podning i næsen), kan du bede personalet på test-stedet om at dokumentere dit testsvar skriftligt. Der arbejdes på en løsning, så der også kan udleveres fysisk dokumentation for negativ PCR-test (podning i hals).

Læs mere om coronapasset her