TrygFonden ønsker at støtte børn og unges trivsel

TrygFonden ønsker at støtte børn og unges trivsel

TrygFondens regionale råd i Syddanmark arbejder for at skabe mere tryghed i Syd- og Sønderjylland samt på Fyn og øerne. TryghedsGruppens 260.000 medlemmer i regionen har netop stemt om årets fokusområde, og et stort flertal har besluttet, at børn og unges trivsel skal prioriteres.

Vi vil derfor gerne gøre jer opmærksomme på, at I kan søge TrygFonden om støtte. To gange om året uddeler TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark donationer til både små og store projekter.

I 2021 kan der som altid søges om midler til projekter inden for alle TrygFondens 12 fokusområder, men rådet vil i år have særligt fokus på indsatser, der kan fremme børn og unges trivsel. 

Har I en god ide til at iværksætte et nyt projekt eller udvikle en eksisterende indsats om børn og unges trivsel i Region Syddanmark, er I meget velkomne til at sende os en ansøgning. Læs mere om hvordan I ansøger her: Gør en forskel for børn og unge i Region Syd – tryghed.dk. 

Næste frist for ansøgning om støtte fra TrygFondens regionale råd er mandag 1. marts 2021 kl. 12.

Kort om TrygFondens regionale råd

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark består af 15 demokratisk valgte kandidater, der sammen med repræsentanterne fra de øvrige fire regioner udgør TryghedsGruppens øverste myndighed.

I 2020 uddelte TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark samlet set 13.432.688 kr. til små og store tryghedsskabende projekter i regionen. I år kan man ansøge det regionale råd om midler den 1. marts og den 1. september.

Læs mere om rådets repræsentanter og find deres kontaktinformationer her

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen