Region Syddanmark sender tre testbiler til Nyborg

Nyborg Kommune har anmodet Region Syddanmark om hjælp, og regionen sender derfor her i eftermiddag tre testbiler mod Nyborg.

Nyborg har over de seneste dage oplevet et øget antal smittede i byen. Nyborg Kommune har derfor bedt Region Syddanmark om øjeblikkelig assistance til at få øget testkapaciteten i byen. Derfor sender Region Syddanmark i samarbejde med Beredskabsstyrelsen Sydjylland tre testbiler mod Nyborg.

To biler bliver placeret på Vesterhavnen, hvor de også har holdt under tidligere besøg. – i nærheden af Lauses Grill – og en bil bliver placeret på Nørrevoldgade – handicapparkeringen  ved Borgerservice. Bilerne vil i dag være der fra kl. 14 til kl. 18 i eftermiddag.

Selve testningen vil foregå i pavilloner ved bilerne, og to medarbejder fra Nyborg Kommune vil være tilstede for at styre køerne. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til en test.

Senere i dag oplyser vi på regionens facebookside, hvor bilerne kommer til at holde de næste dage i Nyborg.

Borgere, der ønsker at blive testet for COVID-19, kan læse mere om hvad man gør på linket nedenfor.

For yderligere oplysninger, kontakt

Kenneth Ravnholt, beredskabskoordinator Region Syddanmark, tlf. 2159 8210.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune