Gradvis genåbning af folkeskolen i 2021

Nedlukning af folkeskolerne til og med 17. januar 2021

Regeringen har 29. december 2020 forlænget de nuværende restriktioner. Det betyder, at alle fire folkeskoler i Nyborg Kommune vil holde lukket frem til foreløbig 17. januar 2021. Det gælder alle klassetrin.

Der vil være mulighed for nødpasning i SFO`erne. Det gælder børn i 0.-.3 klasse, hvis forældre er ”kritisk personale” eller privatansatte, der ikke er hjemsendt, og derfor har behov for nødpasning.

Nødpasning

Har dit barn brug for nødpasning allerede fra mandag 4. januar 2021, skal du tage direkte kontakt til barnets skole onsdag 30. december 2020 mellem kl. 12-16 for at aftale nærmere.

Navne og telefonnumre på de ansvarlige ledere på hver skole vil blive lagt på kommunens hjemmeside og formidlet via AULA onsdag formiddag. Nødpasning skal af hensyn til skolens planlægning altid aftales individuelt.

Rævebakkeskolen, Nyborg Heldagsskole og Ungdomsskolens Heltidsundervisning er fritaget for hjemsendelse.

Dagtilbud er ikke omfattet af nedlukning og fortsætter uændret.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune