Borgermøde om forslag til Kommuneplan 2021 - Udvikling af byer og lokalsamfund

Borgermøde om forslag til Kommuneplan 2021 – Udvikling af byer og lokalsamfund

Nyborg Kommune inviterer til borgermøde torsdag 3. juni 2021 kl. 19 omkring forslag til Kommuneplan 2021 – Udvikling af byer og lokalsamfund.

Mødet afholdes både som et virtuelt møde og med mulighed for fysisk deltagelse. Tilmelding er nødvendig, hvis du ønsker at deltage fysisk.

På mødet vil de vigtigste dele af planforslagets indhold om udvikling af byer og lokalsamfund blive præsenteret.

Du kan blandt andet høre om:

• Grøn omstilling gennem planlægningen
  • Rammer for bæredygtig byudvikling
  • Byudviklingsmuligheder i Nyborg, Ullerslev og Ørbæk
  • Byudviklingsmuligheder i landsbyerne
  • Kulturarv og bevaring

Om Kommuneplan 2021

Byrådet har 27. april 2021 godkendt forslag til Kommuneplan 2021 til offentlig fremlæggelse fra 5. maj til 2. juli 2021. Kommuneplanen er Byrådets overordnede plan for kommunens udvikling de næste 12 år. Planen fokuserer bl.a. på, hvordan den fysiske planlægning kan understøtte en grøn omstilling i kommunen.

Forslag til Kommuneplan 2021 er en digital plan, der kan ses her

Borgermøde

Borgermødet afholdes afholdes både som et virtuelt møde og med mulighed for fysisk deltagelse 3. juni 2021 kl. 19-21.

Tilmelding til den fysiske del af mødet

Hvis du ønsker at deltage fysisk i borgermødet 3. juni skal du tilmelde dig senest 31. maj 2021. Mødet afholdes på Bastionen (Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg). På grund af coronarestriktionerne vil der kun være begrænsede pladser i salen. Bemærk, at deltagelse forudsætter fremvisning af gyldigt coronapas. Tilmelding til det fysiske borgermøde skal ske på e-mail: teknik-miljoeafdelingen@nyborg.dk

Den digitale del

Du kan følge mødet via linket nedenfor eller på Nyborg Kommunes facebookside.

Følg borgermødet her

Følg borgermødet via vores Facebook her

Tilmelding til den digitale del er ikke nødvendig.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune