Udbud af totalrådgivning til Toftegårdsplads

Udbud af totalrådgivning til Toftegårdsplads
dornie
tor, 02/11/2023 – 12:59

TMF udbyder hermed: Udbud af totalrådgivning til Toftegårdsplads
31.10.2023
01.12.2023, kl. 12:00

Opgaven

Projektet 100215, Toftegårds Plads – anlæg af ny plads omfatter en total omdannelse af Toftegårds Plads, i forbindelse med de kommende byggerier af nyt Valby Bibliotek og Almene Ungdomsboliger. Projektområdet har derfor tre bygherrer, der skal koordinere hele processen fra helhedsplan til og med udførelse. 

Opgaven omfatter et projektforslag, myndighedsprojekt, udbudsprojekt samt udførelsesprojekt, herunder som udført tegninger, samt projektopfølgning og fagtilsyn af Toftegårds Plads, der tager afsæt i den helhedsplan og det dispositionsforslag, der er udarbejdet af Schønherr bilag 7: Helhedsplan ”Toftegårds Plads – BØLGEN – en by der er blød som en krop” (Schønherr) fra den 20. januar 2020 samt bilag 8: Dispositionsforslag (Schønherr) fra 6. september 2021. 

Projektforslaget skal opfylde det politiske ophæng, der er beskrevet i budgetnotatet bilag 5: ”TM38 Toftegårds Plads, Valby – anlæg af ny plads – Budget 2022”, samt de bindinger, krav og ønsker som anlægsprogrammet rammesætter bilag 6: Bygherreprogram Toftegårds Plads – anlæg af ny plads, Valby. 

Toftegårds Plads er Københavns andenstørste plads, central placeret i Valby, og består af to pladser på henholdsvis 3.000 m2 og 10.600 m2 gennemskåret af Vigerslev Alle. Projektområdet omhandler den største af disse, Toftegårds Plads Syd, der er omkranset af Vigerslev Alle mod nord, Gammel Køge Landevej mod vest, ATP-ejendommen mod syd og kulturhusene KraftWerket og Valby Kulturhus mod Valgårdsvej i øst.

Materiale

Det fulde udbudsmateriale er offentligt tilgængeligt på 

https://build.dalux.com/client/da-dk/public/tender/TID-24686

Bemærk at der løbende kan blive uploadet flere dokumenter på denne side i form af rettelsesblade eller andre meddelelser. 

Ansøgningsfrist

Ansøgning skal være uploadet senest den 1. december 2023, kl. 12.00.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top