Udbud af Opkrævning af Parkeringsafgifter pålagt udenlandsk registrerede motorkøretøjer

Udbuddet omfatter opkrævning af parkeringsafgifter pålagt udenlandsk registrerede motorkøretøjer på vegne af Københavns Kommune.

Ansøgningsfrist for udbuddet er: 03. juli 2020 kl. 13:00

Opgaven indebærer imødekommelse af en række behov, herunder:

Generel opkrævning

Opkrævning af parkeringsafgifter generelt, primært i Europa (fraset Danmark). Påmindelsesskrivelser og rykkerskrivelser skal formuleres på det pågældende lands primære sprog.
Opkrævning af fordringer i udlandet, særligt europæiske lande (fraset Danmark). Her vægtes lande, hvortil Københavns Kommune, fremsender flest fordringer, tungest.
Opkrævning af volumener på over 10.000 fordringer pr. år
Opkrævning på vegne af en offentlig myndighed.

Behov vedrørende datasikkerhed og teknisk kapacitet

Tilbudsgiver vil modtage nye fordringer via en SFTP-server, hvorfor det er et krav, at Tilbudsgiver har den tekniske kapacitet til at kunne tilgå Ordregivers kommende SFTP-server
Personoplysninger skal håndteres i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven og GDPR.

Kundeservice, rapporter og support

Ordregiver har et behov for, at Tilbudsgiver kan supportere Ordregivers debitorer via et nationalt callcenter, der kan besvare henvendelser på det pågældende lands primære sprog, alternativt på engelsk.

Fremsendelse af rapporter og statistikker over den løbende opkrævning. Disse omfatter bl.a. antal udsendte opkrævninger, succesrate samt økonomisk løsningsgrad konverteret til danske kroner, månedlige rapporter på den enkelte fordring, samt månedlige rapporter på afskrivningstruede afgifter.

Ordregiver har et behov for et solidt samarbejde med den kommende leverandør, hvor kontakten til Leverandøren er lettilgængelig. Derfor har Ordregiver et behov for, at Tilbudsgiver kan levere en kontaktperson, fx en SPoC og/eller et dedikeret team, der tilknyttes opgaven.
 

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen