Udbud af kontrakt om Ungevejledningssystem til Københavns Kommune

Københavns Kommune ønsker et administrativt it-system, som i sine grundlæggende egenskaber er et system indenfor ungevejledningsområdet, men også et system, som har mulighed for tilpasninger ift. Ungdommens Uddannelsesvejledning i Københavns Kommunes (herefter ”UUK”) organisering, ansvars- og opgaveområder.

Systemet skal understøtte UUK’s opgaver med vejledning af unge. Opgaverne omfatter blandt andet kommunikation med de unge, registrering, styring og dokumentation af de unges vejledningsaktiviteter.

Derudover skal systemet understøtte KUI-samarbejdet mellem de tre forvaltninger: Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF), Socialforvaltningen (SOF) og Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen (BIF).

Systemets it-understøttelse for disse områder, skal funktionelt, datamæssigt og loginmæssigt, være samlet og integreret i et og samme system, således at man som bruger har adgang til alt data for den enkelte unge i et og samme system.

Systemet skal, udover at omfatte en fuld integreret praktikformidlingsfunktionalitet, integreres med UUK’s nuværende Brobygningssystem fra virksomheden UNO-IT.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top