Udbud af cafédrift på Onkel Dannys Plads

Onkel Dannys Plads består, foruden af selve pladsen, af det populære spillested Råhuset, det nyåbnede udstillingssted, OVENPÅ, samt Beboerhuset, udlejningslokalet, Forsamlingshuset, og caféen, som er i udbud.

Caféen er bygget i de karakteristiske brune mursten, der er kendetegnet for Den Brune Kødby. Indenfor har caféen fritlagte bjælker og store vinduespartier ud til pladsen. Udenfor er der mulighed for servering i den del af pladsen, der ligger i forlængelse af caféen – og på lune sommeraftener kan de besøgende sidde under kulørte lamper.

Onkel Dannys Plads drives af Scenekultur Vesterbro, som er et team af otte kulturelle ildsjæle i Københavns Kommunes Kultur- og fritidsforvaltning. Vi arbejder med forskellige kulturmiljøer, hvor der er plads til det skæve, nye, unge og anderledes. Foruden programlægning og drift af Onkel Dannys Plads, OVENPÅ og Råhuset, driver teamet også Basement; et kulturvenue på Enghavevej, der præsenterer technoklubber, koncerter, udstillinger og meget andet.

Mulighederne på Onkel Dannys Plads er mange, og vi er åbne overfor mange forskellige kulturaktiviteter i regi af caféen. Vi leder derfor efter en forpagter, der kan se sig selv på en levende kulturplads midt på Vesterbro, og som vil understøtte de kulturaktiviteter, der foregår. Teamet bag Scenekultur Vesterbro vil gerne samarbejde om både små og store kulturaktiviteter.

Som forpagter forventes det, at der er almindelig restaurationsdrift på både hverdage og i weekenden, og derudover har forpagter mulighed for at tilbyde catering til brugere af forsamlingshuset, sørge for forplejning til bands og kunstnere, og at indgå i samarbejder med Scenekultur Vesterbro omkring salg af mad og drikke i forbindelse med festivaler og store arrangementer på Onkel Dannys Plads.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top