Udbud af brandtekniske anlæg (ABA) i Københavns Kommune

Teknisk høring af udbudsmateriale på brandtekniske anlæg (ABA) i Københavns Kommune

I forbindelse med det kommende udbud på brandtekniske anlæg, ønsker Ordregiver at afholde en teknisk høring med interesseret økonomiske aktører.

Materialet til teknisk høring offentliggøres via Mercell samt på www.kk.dk/udbud d. 1. oktober 2020 kl. 12:00.

Teknisk høring omfatter kravspecifikationen. Enhver økonomisk aktør kan få adgang til materialet og har mulighed for at kommentere materialet.

Der er mulighed for at kommentere materialet ved at udfylde dokumentet “kommentar til udbudsmateriale – ABA udbud”. Dokumentet med kommentar skal sendes til Ordregiver via kommunikationsmodulet i Mercell.

Derudover er der mulighed for at afholde et fysisk møde på højst to timer med Ordregiver. Mødet afholdes på Ordregivers adresse: Borups Alle 177, 2400 København NV. Kontakt Ordregiver via kommunikationsmodulet for at aftale tid og dato.

Fristen for at uploade kommentar i dokumentet “kommentar til udbudsmateriale – ABA udbud” eller afholde et fysisk møde er d. 21. oktober 2020 kl. 12:00.

Materialet er tilgængeligt på udbudsportalen Mercell via nedenstående link. Det bemærkes, at ovenstående tidsfrister kan være ændret grundet tidsfristsforlængelser. Eventuel opdatering af tidsplan sker kun på Mercell.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top