Udbud af beskæftigelsesindsats til primært jobparate ledige med en lang videregående uddannelse (akademikere)

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen ønsker at indgå rammeaftale om køb af beskæftigelsesindsatser målrettet ledige akademikere.

Ved nærværende udbud ønsker Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen at indgå rammeaftaler om køb af beskæftigelsesindsatser efter lov om en aktiv beskæftigelsesindsats for primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere).

Du finder udbuddet her – bemærk, at linket er først tilgængeligt, når udbudsbekendtgørelsen er offentliggjort på TED. Det vil formentlig ske indenfor ca. 48 timer fra offentliggørelse, men der kan godt gå længere tid.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune