Ny tilbudsindhentning på kapitalforvaltning | Københavns Kommunes hjemmeside

Ordregiver har besluttet at gennemføre en åben proces, hvor alle interesserede tilbudsgivere kan indsende et tilbud. Ordregiver vurderer, at aftalens omfang og ydelsens kompleksitet tilsiger, at der indhentes mere end tre tilbud. Idet ordregiver har valgt at gennemføre en åben proces, vil ordregiver ikke begrænse det maksimale antal tilbud. Den forvaltede kapital skal placeres i henhold til København Kommunes finansielle risikopolitik og politik for ansvarlige investeringer, hvilket ligger til grund for udvælgelsen af nye kapitalforvaltere.

Procedure

For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internetbrowser: https://permalink.mercell.com/201001681.aspx eller klik på knappen Link til tilbudsindhentningen i udbudsportalen Mercell herover.

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på den blå linje nederst: “Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle filer og informationer om opgaven. Du vil modtage login-koder til www.mercell.dk inden for normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.

Det bemærkes, at ovenstående tidsfrister kan være ændret grundet tidsfristsforlængelser. Eventuel opdatering af tidsplan sker kun på Mercell

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top