Markedsdialog vedr. udbud af indendørs affaldssorteringsmøbler og -materiel til Københavns Kommunes borgerrettede institutioner

Aftalen omfatter indkøb af indendørs affaldssorteringsmøbler og -materiel til Københavns Kommunes borgerrettede institutioner

Københavns Ejendomme og Indkøb i Københavns Kommune inviterer til markedsdialog for et kommende udbud af indendørs affaldssorteringsmøbler og -materiel. Som led i markedsdialogen udsendes materiale og dertilhørende spørgsmål til besvarelse.

Interesserede deltagere bedes indsende besvarelse til ns61@kk.dk senest torsdag den 29. april, kl.12:00.

Der planlægges også dialogmøder, som forventes at blive afholdt i uge 18. Tilmelding til dialogmøderne skal ske via ns61@kk.dk og tilmeldingsfristen er torsdag den 29. april, kl. 12:00.

Det kommende udbud er tænkt som en rammeaftale med to delaftaler, hvor den ene delaftale omfatter indkøb af affaldssorteringsmøbler til anvendelse på publikumsarealer (delaftale 1), mens den anden delaftale omfatter indkøb af affaldssorteringsmateriel til anvendelse på skoler, institutioner o. lign. (delaftale 2).

Følgende dokumenter er vedhæftet:

  • Kravspecifikation for udbud af indendørs affaldssorteringsmøbler til Københavns Kommunes borgerrettede institutioner (delaftale 1)
  • Kravspecifikation for udbud af indendørs affaldssorteringsmøbler til Københavns Kommunes borgerrettede institutioner (delaftale 2)
  • Tilbudslister for delaftale 1 og delaftale 2
  • Spørgsmål

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen