Genudbud af offentlige bisættelser og begravelser i Københavns Kommune

Offentligt udbud på kontrakt vedr. udførelse og levering af ydelser og vareartikler til bisættelse og begravelse.

Ved nærværende udbud ønsker Ordregiver at indhente tilbud på udførelse og levering af ydelser og vareartikler, der er nødvendige ved gennemførelse af en ordentlig og sømmelig bisættelse (ligbrænding) eller begravelse af afdøde borgere i Københavns Kommune, hvor den afdøde ikke efterlader sig pårørende, der kan eller vil påtage sig at forestå bisættelsen eller begravelsen.

I kontrakten indgår tillige bisættelser og begravelser, som foretages efter anmodning fra en af Københavns Kommunes institutioner eller en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. En sådan bisættelse eller begravelse betegnes herefter hhv. ”offentlig bisættelse, idet det bemærkes, at bisættelse betegner den begravelsesform, hvor den afdøde brændes og ”offentlig begravelse”, hvor afdøde jordfæstes. Der foretages ca. 350 offentlige bisættelser/begravelser årligt i Københavns Kommune.

De økonomiske aktører har adgang til udbuddet via: https://permalink.mercell.com/162815838.aspx

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune