Åbningstider i Jobcenter København og Ydelsesservice mellem jul og nytår

Har du brug for at kontakte Jobcenter København eller Ydelsesservice i juledagene? Se her hvor og hvornår, vi har åbent.

Telefonen i Jobcenter København (82 56 56 82) er i år lukket fra den 24. december til den 1. januar. Det samme gælder jobcentrene på Lærkevej og Gammel Vasbygade/Sydbanestien, som holder helt lukket.

Du kan søge om kontanthjælp online

Vær opmærksom på, at du frem til 3. januar 2021 ikke behøver at møde op fysisk for at søge om kontanthjælp. I stedet kan du melde dig ledig på jobnet.dk og søge om kontanthjælp på kk.dk/kontanthjælp.

Telefontider i Ydelsesservice

Hvis du har spørgsmål om udbetaling af din ydelse, eller har problemer med den digitale ansøgning om kontanthjælp, kan du ringe til Ydelsesservice på tlf. 82 56 40 00.

Telefontiderne er:

• 24.-25. december: Lukket
  • 28.-30. december: 10.00-12.00
  • 31. december: Lukket
  • 1. januar: Lukket

Henvend dig ved akut behov for hjælp

Hvis du har akut behov for kontakt til jobcenteret, kan du møde op fysisk på Gl. Køge Landevej 43, indgang G. Du kan henvende dig her, uanset hvilken afdeling af jobcenteret, du normalt er tilknyttet.

Åbningstiderne for akutte henvendelser er:

• 24.-25. december: Lukket
  • 28.-30. december: 8.30-16.00