2.200 m2 belægningsklinker fra Grøndal Multicenter til genbrug

I forbindelse med renoveringen af Grøndal Multicenters gulvbelægning søges aftager af eksisterende underlag

Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID) ønsker med nærværende annoncering at opfordre relevante virksomheder til at afgive tilbud på opsamling og afhentning af 2.200 m2 gule belægningsklinker fra Grøndal Multicenter på Hvidkildevej 64 i København. Virksomheden som tildeles opgaven skal gøre brug af belægningsklinkerne til genbrug, enten via videresalg eller via brug af klinkerne i egne projekter.

Grøndal Multicenter, tidligere kendt som Bellacenteret, er opført i 1965 og tegnet af arkitekt Erik Møller, som også er ophavsmand til Århus Rådhus og Industriens Hus. Klinkerne er en del af den originale opførelse, hvorfor der også er en del, som ikke kan anvendes til genbrug. Der er gennem årene foretaget udskiftning af en del af klinkerne. Klinkerne ligger løst i sand. Det skal bemærkes, at stenene er brændt ved (forventeligt) 800 grader, hvorfor de ikke er modstandsdygtige overfor vand.

Interesserede opfordres til selv at besøge Grøndal Multicenter for at besigtige standen af belægningsklinkerne. Klinkerne skal udskiftes hen over 6 etaper løbende fra uge 41 i år til uge 17 næste år, således at Grøndal Multicenter kan holde åbent under udførelsen. Den nærmere tidsplan aftales mellem KEID og virksomheden som tildeles opgaven.

Interesserede skal give en samlet pris for hele opgaven vedr. opsamling og afhentning af klinkerne. Prisen kan både være positiv og negativ, hvor angivelse af en negativ pris betyder, at virksomheden er villig til at betale vederlag til KEID. Virksomheden skal derudover oplyse hvorledes klinkerne senere anvendes, således KEID sikres, at de anvendes til genbrug. Oplysningerne skal være KEID i hænde via e-mail senest den 23-06-2021 kl. 14:00. Mail skal sendes til gt3g@kk.dk, hvor der også kan stilles spørgsmål omkring opgaven. Emnefeltet skal indeholde teksten ”Grøndal Multicenter”. KEID vil efter tilbudsfristen gennemgå de modtagne tilbud og udvælge det bedste. 

Det bemærkes, at kontraktgrundlaget bliver AB Forenklet.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen