Tid til nye oplevelser på Den Musiske Skole

musikskole_top

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Tlf.43 97 97 97

Tid til nye oplevelser på Den Musiske Skole

Vil du opleve en verden af musik- og billedkunst – så har du chancen nu! Den Musiske Skole i Greve åbner op for tilmeldinger til ny sæson d. 1. maj. Alle børn og unge i alderen 0-24 år i Greve Kommune kan tilmelde sig Den Musiske Skoles tilbud, og der er med garanti noget for enhver smag. Det er musik- og billedkunst for alle!

Hvorfor musik og billeder

Musik- og billedkunst er et sprog for sig. Det kan udtrykke tanker og følelser, som vores normale talesprog engang imellem har svært ved. Det giver en ekstra dimension til vores kommunikation.

Desuden er kunst en fantastisk måde til at møde nye venner. Når man spiller eller maler sammen, opstår der et fantastisk rum omkring en. Hverdagsproblemer bliver ligegyldige, og i stedet bliver musikstykket eller maleriet hovedopgaven.

Hvis du er i tvivl om, hvilket instrument du skal spille, har du muligheden for at prøve flere af de spændende instrumenter lørdag d. 10. juni i forbindelse med Greve Sommerfestival ved Greve Borgerhus.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Uanset om du er ny eller eksisterende elev, skal du tilmelde dig via skolens hjemmeside, www.denmusiskeskole.dk. Her kan man finde links, som fører direkte til tilmeldingsformularen. Desuden kan man finde prislister og praktiske informationer, som er vigtige at kende, inden man trykker på knappen.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen