Spørgsmål og svar om vaccination mod COVID-19

Kontakt

Greve Kommune

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 97 97
Send digital post

Spørgsmål og svar om vaccination mod COVID-19

Hvornår er det min tur, og hvordan får jeg besked? Herunder kan du finde spørgsmål og svar omkring COVID-19-vaccination.

Borgere som har modtaget indkaldelse til vaccination i e-Boks, skal selv booke en tid til dette, hvis de selv kan sørge for transporten. Skal borger have hjælp til transport, skal de vente til de bliver kontaktet af hjemmeplejen.

Læs også: Tilbud om vaccine kommer i e-Boks

Har borgere brug for hjælp til transport, skal de vente til de bliver kontaktet af hjemmeplejen. Hjemmeplejen vil hjælpe med at få dette arrangeret.

Borgere som selv har booket tid til vaccination, og som skal have hjælp til transport, skal ringe til hjemmeplejen som de får hjælp fra. Disse vil hjælpe med at få arrangeret transport.

Disse borgere vil også på et tidspunkt modtage invitation i e-Boks, men vi ved endnu ikke hvornår de får tilbuddet.

Disse borgere vil også på et tidspunkt modtage invitation i e-Boks, men vi ved endnu ikke hvornår de får tilbuddet. Det samme gælder for borgere med kroniske sygdomme, og borgere under 65 år.

Indkaldelse til vaccination, styres af Statens Serum Institut, ud fra de kriterier som Sundhedsstyrelsen udarbejder.

I brevet, som borgerne modtager, oplyses der følgende:

”Du står som udgangspunkt selv for transport til vaccinationscenter. Er det ikke muligt ved egen hjælp eller med hjælp fra pårørende, fordi du har en varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, kan du få hjælp af din hjemkommune. Mulighederne vil fremgå af din kommunes hjemmeside. Modtager du hjemmehjælp, kan du også gå i dialog med hjemmeplejen om transport. Hvis du bliver transporteret til et vaccinationscenter af din kommune, står kommunen også for at booke tid for dig. Det skal du ikke selv gøre.”

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen