Nu bliver Hundigeparken forskønnet

Hundigeparken

Hundigeparken er præget af store træer.

Nu bliver Hundigeparken forskønnet

Snart får Hundigeparken åbne tilgængelige stier, bedre skiltning og flere muligheder for leg.

Bevillinger fra byrådet og en donation fra en borger giver tilsammen penge til at forskønne Hundige parken.

“Hundigeparken er et skønt sted, og nu bliver parken vedligeholdt og udviklet, så det er lettere at færdes der. Jeg glæder mig meget til at se flere borgere i parken, når arbejdet er færdigt”, siger Pernille Beckmann, borgmester.

Udviklingsplan for parken
Byrådet godkendte sidste år en udviklingsplan for Hundigeparken og siden har politikerne bevilligede i alt 200.000 kr. til at få gennemført nogle af udviklingsforslagene i planen.

Midlerne skal bruges til at få anlagt en ny grussti fra Hundige Strandvej og ind i parken, samt at tynde i beplantningen langs stien, så den bliver mere åben og tryg at bevæge sig igennem. Herudover bliver der sat et infokort samt et nyt navneskilt ved parkens nye indgang. Mellem Hundigeparken og Strandparken vil der blive tyndet ved de to forbindelsesstier, så de bliver mere tilgængelige og tydelige.

Borger donerer til parken
Samtidig har en borger fra Greve Kommune tilbudt at betale for yderligere udviklingsforslag i parken, som omfatter en balancebane, en lund af æbletræer, lægning af forårsløg samt et mindre legeareal af naturstammer.

Greve Kommune afventer lige nu den sidste af i alt fem tilladelser, der er nødvendige at få for at realisere udviklingsforslagene, da parken både er omfattet af fredning og naturbeskyttelser.

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen