Greves får eget vaccinationscenter

Vaccinationscenter

Tirsdag åbner Regions Sjælland et lokalt vaccinationscenter i hallen ved Greve Videncenter.

Greves får eget vaccinationscenter

Borgmester Pernille Beckmann foran hallen, som på tirsdag også indeholder et vaccinationscenter.

Greves sårbare borgere kan nu blive vaccineret lokalt. Regions Sjælland åbner nemlig et vaccinationscenter i hallen ved Greve Videncenter – den tidligere Hundigeskolen.

Slipper for lang transport
De første, som bliver tilbudt vacciner i hallen, er borgere over 65 år, som både får hjemmehjælp til den personlige pleje og det praktiske arbejde i hjemmet samt alle ældre over 85 år.
“Jeg er glad for, at vores særligt sårbare borgere nu slipper for at arrangere kørsel og transport til et vaccinationscenter langt væk. Med vores nye lokale vaccinationscenter kan de blive vaccineret tæt på deres hjem, og det vil jeg kraftigt opfordre dem til at blive”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Flere er nu vaccineret
I forvejen har alle beboere på Greves plejecentre fået tilbudt vaccinen på plejecentrene, ligesom mange ældre og sårbare borgere har fået hjælp til at komme til og fra regionens vaccinationscenter i Gadstrup. I sidste uge blev flere sengeliggende sårbare og ældre Greveborgere desuden vaccineret derhjemme.

Kun vaccination efter invitation
Vaccinationscentret åbnet hver tirsdag for de Greveborgere som har fået en invitation til vaccine og booket en tid. Alle andre må vente på, at de får en invitation i e-Boks.

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen