Greve sender kommuneplan i høring

Megabanner_KP2017

Kontakt

Plan

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 96 40
Plan@greve.dk

Greve sender kommuneplan i høring

Byrådet i Greve har besluttet at sende et forslag til Kommuneplan 2017 i offentlig høring fra 24. marts til 26. maj.

Greve Kommune har udarbejdet et forslag til Kommuneplan 2017. Forslaget har fokus på udvikling af de fysiske rammer og beskriver, hvordan byrådet vil sikre, at kommunen forbliver et godt og bæredygtigt sted at bo, arbejde og drive virksomhed. Nu bliver planen sendt i offentlig høring.

Kommuneplanen indeholder følgende seks forskellige indsatsområder, som byrådet har fremsat en række konkrete mål for: by, bolig og bosætning – erhverv – detailhandel – natur, kultur og fritid – trafik, teknik og miljø – klimatilpasning.

”Vi har i forslaget især fokus på at fortsætte arbejdet med at forny og udvikle bymidter, stationspladser og strandvejen. Det betyder blandt andet, at vi vil skabe plads til flere forskellige boligtyper, arbejdspladser og butikker i disse områder”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Greve Kommune afholder digitalt borgermøde om kommuneplanen den 8. maj, klokken 19:30. Det foregår på kommunens facebookside www.facebook.com/grevekommune. Der vil også være et traditionelt borgermøde den 16. maj, klokken 17:00. Det finder sted på Greve Gymnasium, Rådhusholmen 12, 2670 Greve.

Forslag til Kommuneplan 2017 er tilgængelig her.  Her kan du indsende din mening og afgive høringssvar indtil 26. maj 2017. 

Du kan læse mere om kommuneplanforslaget ved at benytte linket under Læs mere.

Yderligere oplysninger

Teamleder Plan, Morten Stenak – tlf. 43 97 94 42

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen