Greve Kommune skifter til LED-belysning

LEDLYS

Greve Kommune skifter til LED-belysning

De kommunale bygninger skal frem mod 2023 skifte lyskilde til LED. Nu begynder arbejdet på Greve Rådhus, Greve Idræts Center og Karlslunde Skole.

 

LED er en effektiv lyskilde, som både er god for miljøet og pengepungen. Derfor vil Greve Kommune over de kommende tre år skifte til LED-belysning i de kommunale bygninger. I første omgang har byrådet afsat lidt over en million til udskiftning af belysning på Greve Rådhus, Greve Idræts Center og Karlslunde Skole.

 

Godt for klima og økonomi
“Der er store besparelser at hente på energieffektivitet. Det gælder først og fremmest kroner og øre, men der er også store gevinster for klimaet og miljøet, når vi bliver bedre til at udnytte energien. Det er ren win-win, og derfor er jeg glad for, at vi nu kommer i gang med projektet”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Mortan Martinsson.

Stor besparelse
Greve Kommune har i 2021 afsat 2,3 millioner kroner til LED-belysning. Det kommer til at give en samlet energibesparelse på 363.000 kroner om året.

Det forventes, at arbejdet med udskiftning til LED på de tre lokationer bliver færdigt i løbet af sommeren 2021, hvorefter de næste projekter går i gang

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen