Greve Kommune inviterer til borgermøde om Tunes udvikling

Tune Bygade1 Redigeret (1)

Plan

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 96 40
plan@greve.dk

Greve Kommune inviterer til borgermøde om Tunes udvikling

Kom og del dine drømme om fremtidens Tune.

Tune vil få et særligt afsnit i den kommende kommuneplan for Greve Kommune. Politikerne i Greve Byråd ønsker i den forbindelse at få så mange input som muligt om følgende temaer:

• Det gode børneliv i Tune
  • Det gode ældreliv i Tune
  • Det gode forenings-, biblioteks- og kulturliv i Tune
  • Det gode by- og handelsliv i Tune
  • Det gode naturliv i og omkring Tune
  • De fysiske rammer om lokalplan og kommuneplan i Tune

Borgermødet afholdes onsdag den 11. august 2021 kl. 19-21 i Tune Hallernes Hal 3.

Først vil Greve Kommune byde velkommen og fortælle om formålet med og processen for kommuneplanen. Derefter vil vi arbejde i mange små dialoggrupper, så alle kan komme til orde og give input til ønskerne for byudviklingen i Tune.

Vi ser frem til en god dialog, hvor vi samtidig vil passe på hinanden i forhold til de gældende corona-forhold.

Borgermødet kræver tilmelding via Kommuneplan@greve.dk før den 9. august kl. 12.00. Der er mulighed for, at 120 borgere kan deltage på mødet.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

1 kommentar til “Greve Kommune inviterer til borgermøde om Tunes udvikling”

1. Jeg vil gerne tilmelde min kone og mig selv til Borgermødet den 11 august kl. 19 – 21 i Tunehallerne. Jeg kan imidlertid IKKE se hvordan vi tilmelder os, og håber at vi med denne kommentar bliver tilmeldt.