Greve bygger nyt bosted til voksne med udviklingsforstyrrelser

Topbillede_bosted

Kontakt

Center for Teknik & Miljø

Tlf.43 97 97 97
Send digital post

Greve bygger nyt bosted til voksne med udviklingsforstyrrelser

Mandag den 27. marts 2017 lægger formand for Social- og Sundhedsudvalget Liselott Blixt den første grundsten til et bosted for voksne med udviklingsforstyrrelser.

Greve Kommune får næste år et bosted med i alt 24 boliger til borgere med et særligt behov for støtte og omsorg. Bostedet er det første af sin slags i Greve, og allerede i marts 2018 står de første lejligheder klar til indflytning på Vangeleddet i Hundige.

Det er et stort ønske, der er ved at gå i opfyldelse for Liselott Blixt:

”I Byrådet har vi længe barslet med idéen om at etablere et tilbud lokalt til autister, så de kan bo i vante rammer tæt på pårørende og venner. Jeg er glad for den løsning vi, i samarbejde med fagfolk, pårørende og borgere, er nået frem til og glæder mig til at lægge grundstenen til botilbuddet”, siger hun

Greve Kommune besluttede allerede i 2012 at bygge et bosted henvendt til voksne med udviklingsforstyrrelser, som for eksempel autister, asperger eller borgere med ADHD. De 24 boliger er på 65m2 er med egen indgang og adgang til fællesarealer, hvor borgerne kan spise og være sammen.

I december 2016 underskrev Greve Kommune kontrakt med entreprenør Strømberg og Sahl, der skal stå for byggeriet, og det 2-etagers høje byggeri er tegnet og projekteret af BBP Arkitekter og Rambøll.

Arrangementet finder sted 27. marts 2017 kl. 14:30 – 15:30 på Vangeleddet 9.

Pressen er velkommen til at deltage.

Yderligere oplysninger

Formand for Social- og Sundhedsudvalget Liselott Blixt, tlf. 61 62 46 26

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen