Flere penge til foreningslivet i Greve

GSB.jpg

Kilde: grevebadminton.dk

Flere penge til foreningslivet i Greve

Ni foreninger i Greve får tilsammen 350.000 kroner til udvikling i 2019.

En række foreninger får nu en økonomisk håndsrækning fra Greve Kommune. Det sker efter, at foreningerne har indgået såkaldte partnerskaber med kommunen, som skal være med til at opfylde Greve Kommunes ambition om at være en stærk og attraktiv idræts- og fritidskommune.

En af de foreninger, som har indgået partnerskab med kommunen, er Greve Strands Badmintonklub. De skal bruge de ekstra midler til at udvikle sig som talent- og eliteforening. Derudover skal foreningerne blandt andet bruge pengene til at øge antallet af frivillige og nye medlemmer samt udbrede kendskabet til foreningerne.

”Vores foreninger gør et kæmpe stykke arbejde for at fremme idræts- og fritidslivet i kommunen. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi kan give mange af dem en hjælpende hånd, som kan være med til at understøtte det gode arbejde”, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Anne Marie Lyduch.

Udover Greve Strands Badmintonklub har følgende foreninger fået andel i puljen: Greve Fodbold, Hundige Boldklub, Greve Gymnastik og Trampolin, Greve Tennisklub, Greve Ungdomsbrandvæsen, Greve Atletik, Sydkystens Karate Klub og Greves Othello Forening.

Der er i budgettet sat 350.000 kroner af til partnerskaber om året. Partnerskaberne er således gældende for et år af gangen i budgetperioden, hvorefter foreningerne på ny kan ansøge.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen