Dialogaften om nyt tilbud til unge mellem 18 og 30 år med autisme eller ADHD

Aktivhuset Freya

Dialogaften om nyt tilbud til unge mellem 18 og 30 år med autisme eller ADHD

Vil du være med til at præge indholdet af Greve Kommunes nye uvisiterede tilbud til unge mellem 18 og 30 år med autisme og ADHD? Så kom og vær med til en dialogaften for unge, pårørende og fagpersoner.

Mandag den 24. februar kl. 18.30 til 20.00 afholder Greve Kommune en dialogaften for unge mellem 18-30 år med autisme og ADHD, pårørende og fagpersoner.

Arrangementet vil blive afholdt i Aktivhuset i Freyas Kvarter, 2670 Greve. Interesserede kan komme forbi for at høre mere om tilbuddet og se de fysiske lokaler. Aftenen vil også blive brugt til at få input til, hvilke aktiviteter tilbuddet skal indeholde.

Lidt om tilbuddet

I forbindelse med budget 2020-2023 besluttede Byrådet, at Greve Kommune skal oprette to nye uvisiterede tilbud i Aktivhuset. Et af disse tilbud er til unge mellem 18 og 30 år, som har autisme eller ADHD. Tilbuddet vil finde sted en hverdagsaften og skal fungere som et værestedslignende tilbud. Det vil være et sted, hvor de unge kan mødes med ligesindede og arbejde med forskellige aktiviteter.

Tilbuddet er et åbent tilbud. Det vil sige, at tilbuddet ikke kræver visitation fra myndighed. Tilbuddet kommer til at være en hverdagsaften i tidsrummet kl. 18.30-21.00, og der vil være to medarbejdere fra PPV til stede til at igangsætte aktiviteter med videre.

Tilmelding til dialogaftenen

Hvis du ønsker at være med til at sætte dit præg på tilbuddet, skal du tilmelde dig dialogaftenen senest fredag den 21. februar 2020. Der er højst 30 pladser, så tildeling sker efter først til mølle-princippet.

For tilmelding og yderligere oplysninger skriv til specialkonsulent Lise Meldgaard på lme@greve.dk.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen