Tre motionsløb i Fredericia i Store Bededagsferien – sådan påvirkes trafikken | Nyheder

Det er både børn og voksne, der stiller til start i tre forskellige motionsløb, der bliver afviklet i løbet af Store Bededagsferien, hvor Fredericias gader, stræder og veje lægger asfalt til både Lillebælt Halvmarathon, Lillebælt Halvmarathons børneløb og Wings for Life World Run.

Det betyder, at der er afspærringer ved ruterne. Se herunder, hvordan trafikken bliver påvirket omkring de tre løb.

Lillebælt Halvmarathons børneløb finder sted den 5. maj

Der er start og mål i gården ved Tøjhuset og ruten går via Norgesgade, til højre af Fynsgade, til højre af Prinsessegade over J.B. Nielsens Plads og tilbage til gården ved Tøjhuset. Børneløbet finder sted fra klokken 11 til 12, og der løbes på fortovet, så der bliver ikke spærret for trafikken på ruten.

Lillebælt Halvmarathon finder sted den 6. maj

Der er start og mål i Middelfart, og da ruten går over Den Gamle Lillebæltsbro og laver en sløjfe rundt i Snoghøj, bliver trafikken i dette område påvirket.

Det betyder, at Den Gamle Lillebæltsbro er lukket fra 13.30 til 16.30.

Klokken 13:15 lukker hjemmeværnet for trafik ind i området omkring Kystvejen, Gl. færgevej og kvarteret omkring Lyngsvej og Lyngsoddevej.

Der åbnes for kørsel klokken 16:00. Der vil dog stadig være deltagere på ruten, så der opfordres til forsigtig kørsel.

Hele området er under arrangementet tilgængeligt til fods eller på cykel.

Wings for Life World Run 2023 finder sted den 7. maj

Der er start og mål foran Kulturkasernen, og ruten går via Øster Voldgade, videre til Jyllandsgade, til venstre af Dronningensgade, til højre af Fynsgade, til højre af Gothersgade, til venstre af Jyllandsgade ved Rådhuspladsen, til højre af Danmarksstræde, til højre af Danmarksgade og via Øster Voldgade retur til Kulturkasernen.

Ruten er spærret for al kørsel fra kl. 13:00 til ca. kl. 16:00. Der vil være gennemkørsel med hjælp fra trafikofficials seks steder på ruten. Gennemkørsel sker ved Købmagergade, Kongensgade og Sjællandsgade. Derudover vil der være p-forbud på ruten søndag den 7. fra kl. 12:00 til 16:00.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top