To nye chefer på plads i Vækst, Teknik & Klima | Nyheder

Den 1. august 2021 så en ny afdeling dagens lys i Fredericia Kommune, og nu er to ud af tre chefer også kommet godt på plads i Vækst, Teknik & Klima. Pr. 1. oktober starter Morten Kurtzmann Svanborg som chef for Infrastruktur & Ejendomme og Bo Christiansen som chef for Drift & Service. Dermed ansætter Fredericia Kommune to interne talenter i stillingerne og to med godt kendskab til Fredericia, hvor de begge er født, opvokset og bor i dag.

”Det er to dygtige chefer, som vi har ansat. Jeg er stolt af, at vi kan rekruttere til to så store stillinger fra egne rækker. De har begge været igennem et ansættelsesforløb, hvor der var stærke eksterne kandidater, men jeg er ikke i tvivl om, at vores to interne talenter var de bedst kvalificerede. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Morten og Bo i deres nye stillinger”, siger René Olesen, direktør for Vækst, Teknik & Klima.

Ny chef for Infrastruktur & Ejendomme pr. 1. oktober 2021
Morten Kurtzmann Svanborg har både ledelseserfaring og haft sin daglige gang i den kommunale verden i mange år. Han arbejder i dag i Fredericia Kommune, hvor han siden juni 2021 har fungeret som konstitueret fagchef for Infrastruktur & Ejendomme. Morten har tidligere været leder af Vej og Park, hvor han også har været fagkoordinator.  I 2013 startede han som trafikplanlægger i kommunen. Morten er uddannet diplomingeniør og bygningsingeniør og er i gang med en ’Diplom i ledelse’. Morten er født og opvokset i Fredericia, hvor han i dag bor sammen med sin kone Mia og to børn.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at sætte rammerne for udviklingen af vores infrastruktur og ejendomsportefølje. Fredericia er en kommune i stor vækst og aktivitetsniveauet i Fredericia er tårnhøjt. Der er masser af spændende opgaver i pipelinen, og det glæder jeg mig meget til at være en del af” , siger Morten Kurtzmann Svanborg.  

Ny chef for Drift & Service pr. 1. oktober 2021
Bo Christiansen kommer med mange års ledelseserfaring og et bredt kendskab til driftsområdet i Fredericia Kommune. Siden 2011 har han været chef for driften, hvor blandt andet entreprenørgården og projekt ’Ren by’ hører under. Siden juni 2021 har han fungeret som konstitueret fagchef for Drift & Service, der også omfatter serviceafdelingen og affald- og genbrugsområdet.

Bo ser udvikling og sikring af driften som en vigtig del af opgaven, og han ser frem til at fortsætte det arbejde og sammen med borgerne udvikle de særlige driftsområder, der fylder i bybilledet.

”Arbejdet med den praktiske drift og mennesker betyder meget, for det er her både medarbejdere og borgerne oplever forskellen i hverdagen. Jeg glæder mig til at fortsætte det arbejde”, siger Bo Christiansen.

Bo er uddannet kontorassistent og har en ’Diplom i ledelse’. Privat er Bo gift med Lene, og sammen har de tre børn i skolealderen. De bor i Fredericia.  

Vær med til at sikre en bæredygtig udvikling i Fredericia Kommune
Fredericia Kommune har netop omorganiseret området Vækst, Teknik & Klima. Der er pr. 1. juli 2021 tiltrådt en direktør for Vækst, Teknik & Klima. Cheferne for de nye fagområder Infrastruktur & Ejendomme og Drift & Service er nu fundet, og nu søger afdelingen en fagchef for Plan, Byg & Miljø. Som fagchef for Plan, Byg & Miljø er du i front for et område, der har høj politisk bevågenhed og en samfundsmæssigt stor betydning i kommunen. Fagområdet har ansvaret for flere strategiske planer bl.a. kommunes planstrategi, strategi for bæredygtig udvikling, kommuneplanen m.v. Der er ansøgningsfrist den 11. oktober med tiltrædelse den 1.december. 

Læs mere om stillingen på Fredericia Kommunes hjemmeside www.fredericia.dk

Foto: Morten Svanborg Kurtzmann (tv.) er pr. 1. oktober startet som fagchef for Infrastruktur & Ejendomme. Bo Christiansen (th.) er pr. 1. oktober startet som fagchef for Drift & Service.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top