Sådan kan du følge Kronprinsessens besøg i Fredericia til brojubilæet | Nyheder

Onsdag eftermiddag den 21. oktober besøger Kronprinsesse Mary Fredericia og Middelfart Kommuner. Besøget er kulminationen på fejringen af Den Nye Lillebæltsbros 50 års jubilæum. På grund af situationen med Corona opfordrer Fredericia Kommune til, at man følger med hjemmefra, hvilket der er rig mulighed for.

Kom tæt på hjemmefra
Kronprinsessen ankommer til Gl. Havn i Middelfart. Herfra sejler hun med Aventura langs havnefronten hele vejen til Kulturøen inden der sejles ud mod Lillebæltsbroen. Efter broen er rundet, sejler skibet til Snoghøj, hvor Kronprinsessen går i land i Snoghøj og kører i veteranbil over Lillebæltsbroen.

For at skabe bedst mulig sikkerhed og for at undgå, at man samles på alt for lidt plads omkring bådelauget i Snoghøj, hvor Kronprinsessen går i land, spærres området af. Den bedste måde at komme helt tæt på er derfor at følge med hjemmefra, hvilket der er rig mulighed for. Lokale og landsdækkende medier vil dække begivenhederne, og Fredericia Kommune vil i løbet af aftenen poste fotos fra besøget på kommunens Facebookside.

Er man i Middelfart den dag, anbefaler Middelfart Kommune, at man tager opstilling med god afstand langs havnefronten. Herfra kan man se Kronprinsessen og vinke, når hun sejler forbi. Aventura forventes at sejle forbi havnefronten i tidsrummet omkring 16.30.

Alle tilskuere mindes om at overholde anvisninger, og Fyns Politi vil være til stede i området og sikre, at tingene foregår korrekt. Rent praktisk er der parkeringsforbud på Gl. Havn onsdag i tidsrummet 12.00-18.00.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top