Nye badestole på Østerstrand | Nyheder

Det skal være muligt for alle at få sig en tur i bølgerne på Østerstrand. Derfor har Senior- og Handicapudvalget i år i samarbejde med Handicaprådet især haft fokus på, hvordan det bliver muligt for bl.a. kørestolsbrugere at få en dukkert. Dette er ikke blevet mindre aktuelt pga. Corana, hvor mange ikke har mulighed for at rejse. Der arbejdes videre med flere tiltag næste år.

”Det er vigtig for os, at så mange som muligt har adgang til vores fantastiske natur og ikke mindst Lillebælt. På Østerstrand er der allerede mange handicapvenlige løsninger og med de to nye badestole, har bevægelseshæmmede nu også mulighed for at tage sig en dukkert i Lillebælt”, siger Lars Ejby, formand for Senior- og Handicapudvalget.

Badestolene er et godt supplement til cirkelbroen og havfruefløjterne, der består af en række lange pæle af stål, som i og under vandet danner et sneglemønster, der leder badegæsten rundt i vandet og tilbage til stranden igen.

”Det er et rigtig godt tiltag, som jeg er sikker på bliver til stor glæde for rigtig mange gangbesværede og bevægelseshæmmede badegæster på Østerstrand”, siger Niklas Andersen, formand for Handicaprådet.

Badestolene står klar på Østerstrand og kan frit benyttes af alle mennesker med handicap, der har lyst til en tur i Lillebælts bølger. Nøglerne til badestolene bliver udleveret hos personalet i Urbania Beach Bar.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen