Masser af musik i sommeren | Nyheder

Sommeren er for mange ensbetydende med masser af musik på festivaler og ved open air koncerter. Sådan plejer det i hvert fald at være. I år er de fleste ting anderledes. En lang række festivaler er aflyst, og coronaen har sat en stopper for mange musikalske oplevelser.

Men ikke i Fredericia! Her kommer sommeren også i år til at genlyde af god musik.

”Som næstformand i kommunens Kultur- og Idrætsudvalg og repræsentant i byforum glæder det mig, at vi sammen med en række gode folk har fået stablet en masse gode musikoplevelser på benene til fredericianerne og de mange gæster, der besøger vores sommerby. Jeg glæder mig personligt til, at sommeraftnerne skal genlyde af god musik i Fredericia”, siger Christian Jørgensen.

Musik i baggården
Corona satte en stopper for musikken i Tøjhuset, men nu er der igen åbnet for musikken – i tilpassede rammer. FredericiaLive skyder det hele i gang med fire baggårdskoncerter på Tøjhuset den sidste weekend i juli.

Torsdag den 23. juli lægger Poul Krebs ud med nogle af ørehængerne fra hans i alt 24 albums. Fredag den 24. juli er det Signe Svendsen, der sammen med Mathilde Falch indtager scenen i baggården. Lørdag den 25. juli er det Noah og Hush, og weekenden bliver sluttet af søndag den 26. juli med en vaskeægte musicalkoncert med Maria Skuladottir, Diluckshan Jeyaratnam, Mads Æbelø og Katrine Skovbo – alle kendt fra musicals på Fredericia Teater.

Billetterne bliver solgt som bænke til fire personer, og billetter kan købes på www.tojhuset.dk

Lydbølger på Østerstrand
Musikken kommer også til at spille på Østerstrand. I samarbejde med Urbania Beachbar har Fredericia Kommune arrangeret en række gratis koncerter på cirkelbroen og med en fantastisk udsigt udover bæltet.
Og det er et skarpt program de to parter sammen har lagt for dagen.

Den første lørdag i august vil de to talentfulde sangere, Bjørg Gamst og Lars Mølsted, der begge er kendt fra flere store musicals på Fredericia Teater, varme Østerstrand op med deres fantastiske stemmer. Efterfølgende lørdage følger en række danske kunstnere trop, når Thomas Buttenschøn, Alberte Winding, Alexander Brown og Kandis-forsangeren Johnny Hansen sender lydbølger ud til strandens gæster.

Programmet kan findes på Urbania Beachbar’s Facebookside.

Velkommen til #SOMMERIFREDERICIA!

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top