Kulturkaravanen lægger vejen forbi Fredericia | Nyheder

Lørdag den 5. juni er der gadeteater i Fredericia. Kulturkaravanen lægger vejen forbi med heste, dans, musik og teater

Kulturkaravanen kommer til Fredericia fredag d. 4. juni i hestevogn og slår lejr i Kanalbyen. Næste dag, lørdag den 5. juni kl. 11.00, er teatertruppen NordenFra klar med forestillingen ”Ud i vinden”, som de opfører på Rådhuspladsen. Forud for forestillingen vil der være en parade rundt i gågaderne fra kl. 10.30. Paraden starter ved J.B. Nielsens Plads og går igennem Gothersgade, Jyllandsgade, Prinsessegade, Danmarksgade og Vendersgade.

Forestillingen ”Ud i Vinden” er en stærk visuel forestilling med fire dansende vinde og en flok inciterende musikere. Det er en poetisk og kraftfuld forestilling om menneskers trang til at tæmme naturen. Forestillingen indeholder dans og ny-komponeret musik – alt stadig med rødder i vores nordiske arv, som er varemærke for teatertruppen NordenFra.

Fakta om kulturkaravanen

Kulturkaravanen hedder ”Visioner fra Vandkanten” og er en kulturkaravane fra Møn til Vendsyssel. Rejsen foregår langs med Danmarks vandkant i hestevogne og på visse strækninger også på sceniske flåder. Med i karavanen er skuespillere, fysiske performere, musikere, dansere, kokke, fotografer, filmfolk og bloggere. Undervejs er der planlagt fantasifulde forestillinger til lands og til vands, koncerter, workshops og farverige parader gennem de byer karavanen besøger. Det hele foregår i et tæt samarbejde med lokale kulturaktører og ildsjæle.

Hestene blev spændt for vognene i kulturkaravanen den 12. maj 2021 og karavanen slutter 60 dage senere i Blokhus efter at have rejst 750 km.

Læs mere på www.visionerfravandkanten.dk, hvor ruten er beskrevet.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen