Koncertoplevelser i lænestolen | Nyheder

Alle disse aktiviteter er sat på stand by for tiden, men det betyder ikke, at man ikke kan nyde musikalske oplevelser.

”Jeg ved godt, at det ikke er helt det samme at sidde i sofaen og høre store koncerter, men omvendt er det måske netop en mulighed for at fordybe sig i selve musikken, når man ikke står eller sidder sammen med mange andre mennesker”, udtaler Susanne Bjerregaard Mørck, der er formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

Via Bibliotekets database Quello Concerts har man mulighed for at se et hav af livekoncerter. Der tilbydes mere end 1500 koncertoptagelser indenfor 30 genrer fra klassisk til rock, reggae og country. Man kan for eksempel se Queen, Pink Floyd, The Rolling Stones, Bob Dylan og Pavarotti live.

”Her er en oplagt mulighed for, at man kan stifte bekendtskab med en genre, man normalt ikke hører – eller genhøre store koncertoplevelser. Jeg vil klart opfordre til, at man tager et besøg på bibliotekets koncertdatabasen”, siger Susanne Bjerregaard Mørck.

 

FAKTA

Find den via Fredericia Biblioteks hjemmeside https://fredericiabib.dk/qelloconcerts. Du skal som altid ved de digitale tilbud benytte dit bibliotekslogin.

Se i øvrigt https://fredericiabib.dk/e-materialer for at få det fulde overblik over de mange digitale tilbud fra Fredericia Bibliotek. Har du problemer med at benytte dem, så skriv til biblioteket@fredericia.dk

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen