Kommunen summer af spændende oplevelser i efterårsferien | Nyheder

Træernes blade falmer, og tørklæder, huer og varme trøjer er en fast del af garderoben. Efteråret er kommet, og når skolers efterårsferie snart står for døren, kan både børn og voksne se frem til en uge med masse af gode oplevelser i Fredericia Kommune.

VisitFredericias eventkalender er nemlig fyldt med spændende oplevelser. Der er både de helt traditionelle efterårsaktiviteter, men der er også arrangementer for de kreative, de historieinteresserede og for dem, der begejstres af blå blink og udrykningskøretøjer.

I efterårsferien kan du blandt andet …

… være med til at omdanne 200 græskar til dekorative og (u)hyggelige græskarlygter, der skal skabe stemning på Rådhuspladsen frem til halloween.

… prøve pileflet og æblepresning til Røddernes Dag på Kringsminde.

… opleve hvordan det har været at være soldat i 1657, når Fredericia Bymuseum viser, hvordan man fægter, finder fjendens kanoner, sænker et svensk krigsskib og hvordan man laver sin egen fane.

… møde hverdagens helte og deres udstyr, når politi, ambulancer og brandvæsen besøger Gothersgade syd.

… opleve hvordan det er at gå rundt inde i din egen tegning, når Fredericia Bibliotek holder virtual reality tegneworkshop. (Betalt aktivitet)

… komme til bålhygge på Rådhuspladsen, hvor FDF-spejderne tænder bål og laver snobrød.

… blive klogere på de fugle, der omgiver os i både haven og skoven. Der skal løses sjove fugle-opgaver, og så kan man lave sine egne fuglefoder-kugler til havens mindste fugle.

… fejre Alfons Åbergs 6 års fødselsdag med oplæsning på biblioteket. (Betalt aktivitet)

… prøve kræfter med at skabe ting i træ, når EUC Lillebælt inviterer til Girl Boss Garage, hvor piger i 4. til 6. klasse arbejder sammen om i fællesskab at bygge fede ting i træ og få kendskab til forskellige værktøjer.  

… gå en tur i en miniature-udgave af Fredericia, når Den Historiske Miniby inviterer på efterårsaktiviteter. (Betalt aktivitet)

… se hvad der gemmer sig i Fredericias baggårde, og lytte til anekdoter og historiske fakta, når der inviteres på baggårdsvandring. (Betalt aktivitet)

… opleve den gode efterårsstemning til hyttemarkedet på J.B. Nielsens Plads.

I VisitFredericias eventkalender – www.visitfredericia.dk/events – kan du finde en nærmere beskrivelse af alle aktiviteterne, ligesom du kan finde meget mere inspiration til, hvad du ellers kan lave i efterårsferien.

Rigtig god fornøjelse!

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top