Julefrokoststemning i december | Nyheder

Julen og hjerternes tid står for døren med alle tidens traditioner. I år kan denne tid dog føles særlig hård for udsatte, sårbare og ældre borgere, da samvær og traditioner ikke er mulig på samme måde på grund af nationale retningslinjer og besøgsrestriktioner på kommunens plejehjem og botilbud.

Fredericia Byråd har derfor valgt at fokusere på noget af det, der stadig er muligt – nemlig traditionen og fornøjelsen af julefrokostmad. De har besluttet, at alle beboere og medarbejdere på kommunens plejehjem og botilbud, og Rusmiddelcenteret skal forkæles med en god julefrokost. Kommunens udsatte skal også forkæles, og derfor får Kirkens Korshær også leveret julefrokost-platter, som de kan udlevere i varmestuen.

Det lokale erhvervsliv bakker op
Byrådet juletiltag skal ikke blot være med til at sprede juleglæde hos beboerne, medarbejderne og udsatte, den er også med til at støtte op om det lokale erhvervsliv. Det er derfor flere forskellige spisesteder og hoteller i Fredericia Kommune, der har fået bestillingerne, og de bakker op om tiltaget.  

Plejehjem, botilbuddene, Rusmiddelscenteret og Kirkens Korshær har selv haft mulighed for bestemme, hvilken type mad de ønsker leveret, og her har traditionel dansk julefrokostmad stået højest på listen. De har også selv kunne bestemme, hvilken dag og tidspunkt maden skal leveres på.  
Maden bliver leveret, så det er let for personalet at håndtere, og så de hygiejnemæssige krav for at undgå smitte med coronavirus overholdes.

Julefrokostmaden bliver leveret fra den 8. december til den 22. december 2020, og der bliver leveret mad til omkring 785 personer i alt.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen