Husk at stemme til seniorrådsvalget | Nyheder

I år er der endnu en gang valg til Seniorrådet i Fredericia. Derfor har alle, der er fyldt 60 år, senest d. 30. november 2020, fået valgmaterialet tilsendt.

Har du ikke fået stemt endnu, så er det ved at være sidste chance for at få stemt på din kandidat. Valget slutter på mandag den 30. november kl. 23.59.  

Du kan stemme digitalt og på brev, men vær opmærksom på, at brevstemmen skal være modtageren i hænde senest den 30. november. I brevet, der følger med valgmaterialet, er der en beskrivelse af, hvordan du stemmer digitalt, som du kan gøre til og med den 30. november kl. 23.59.

Kandidaterne
De 13 kandidater til Seniorrådsvalget er:
Aksel Kjelstrup Nielsen
Birte Eskildsen
Carsten Ostenfeldt Jørgensen
Finn-Rudolf Reif
Flemming Larsen
Grethe Lilian Rasmussen
Grethe Nørholm Ærensgaard
Henning Nedergaard
Jytte Buch
Jørgen Munk Hansen
Olaf Helios
Svend Kongsted
Søren P. Jensen

Der skal vælges i alt ni medlemmer til det nye Seniorråd. Resultatet af valget bliver offentliggjort hurtigst muligt efter den 30. november 2020

Fakta
Fredericia Kommune har siden 1995 haft et Seniorråd, der skal tages med på råd, når der skal træffes beslutninger, som vedrører de ældre borgere i kommunen. Seniorrådets formål er nemlig at være med til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre borgere og Byrådet. Seniorrådet kan også rådgive Byrådet i ældrepolitiske spørgsmål. Medlemmerne til Seniorrådet vælges for en 4-årig periode. Den kommende valgperiode starter pr. 1. januar 2021

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen