Fredericia Kommune sælger stor erhvervsgrund til DFDS | Nyheder

Cirka 15 fodboldbaner. 137 almindelige parcelhusgrunde. Eller bare 109.227 m2. Uanset hvordan man gør det op, så er det en enorm grund, Fredericia Kommune netop har solgt til DFDS.

På grunden, der ligger i Dronningens Kvarter, vil DFDS etablere lager og logistikcenter.

”Det er rigtig godt, når vi kan tiltrække virksomheder, der ser potentialet i Fredericia. Vi har mange styrker, og når vi sætter dem i spil, så kan vi tiltrække landets største virksomheder. Det er jeg stolt af. Det kaster både aktivitet og arbejdspladser af sig. Jeg vil gerne takke DFDS for et rigtig godt forløb indtil nu, og glæder mig til det fortsatte samarbejde”, siger borgmester Steen Wrist.

God placering til et grønt byggeri
Lager og logistikcenteret i Fredericia spiller en vigtig rolle i DFDS’ strategiske udvikling.

DFDS driver allerede aktiviteter i Fredericia i dag, via deres RO/RO færger med to ugentlige afgange til Østersø-regionen fra Fredericia havn.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Fredericia kommune. DFDS har idag en stor kundekreds i Jylland og med opkøb af grunden i Fredericia og planerne om at opføre et lager med en anselig kapacitet, ser vi frem til at kunne skabe en integreret logistikløsning og udvikle den service, vi kan tilbyde vores kunder, siger chef for ejendomsudvikling i DFDS”, Stefan Renberg Bidstrup.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top