Fredericia Kommune får nyt ydelsessystem | Nyheder

Fra den 7. juni skal borgere og virksomheder, der søger og hjælp til forsørgelse eller enkeltydelser, til at søge på en ny og nemmere måde. Fredericia Kommune indføre nemlig et nyt ydelsessystem, som gør sagsbehandlingen meget nemmere.

Alle kommuner skal til at bruge Kommunernes Ydelsessystem, som gør ansøgningsprocessen og sagsbehandlingen nemmer til gavn for både borgere, virksomheder og kommunernes sagsbehandlere. Det sikre også en ensartet proces i hele landet. Selve ansøgningen bliver gjort nemmere med en ny og moderne selvbetjeningsløsning.  

Inden det nye system kan tages i brug, skal sagsbehandlerne selv konvertere sager fra det gamle system til Kommunernes Ydelsessystem. Derfor er det nødvendigt at lukke for telefoniske og personlige henvendelser i ydelsesafdelingen. Der vil være lukket for telefoniske og personlige henvendelser følgende steder:

  • For Enkeltydelser er der lukket for telefoniske henvendelser i uge 23.
  • For Visitation Voksen er der lukket for både telefoniske og personlige henvendelser i uge 22, 23 og 24.
  • For Koncernservice vedr. Udbetaling af løntilskud og befordringsgodtgørelse er der lukket for telefoniske og personlige henvendelser i uge 23.
  • For Ydelsen er der lukket for telefoniske og personlige henvendelser i uge 23 og 24.

Nogle borgere og virksomheder kan derfor opleve længere sagsbehandlingstider på grund af overgangen til det nye system, men udbetalingen af ydelser fortsætter.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen