Fredericia Kommune ansætter ny veteran- og pårørendekoordinator | Nyheder

Fra den 1. november kan Fredericia Kommune byde velkommen til et allerede velkendt ansigt, Lina Noltensmejer, som ny veteran- og pårørendekoordinator. Lina har en socialfaglig baggrund og et godt kendskab til organisationen.

”Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med Lina, som med sin solide erfaring og gode kompetencer var et oplagt valg. Fredericia Kommune har brug for en med de helt rigtige faglige og personlige kvaliteter og med en god forståelse for målgruppe og samarbejdspartnere. Det får vi med Lina Noltensmejer”, fortæller chef for Beskæftigelse & Borgerservice, Sanela Ljeskovica.

Lina har siden 2019 arbejdet med sygemeldte og udsatte borgere, herunder også veteraner. Forinden har Lina arbejdet med børn -og handicapområdet og som mentor for udsatte borgere. Lina kommer også med erfaring indenfor det frivillige område og har et godt indblik i både den kommunale verden og samspil med organisationer, foreninger og civilsamfund.

”Jeg er stolt over, at være blevet ansat som veteran – og pårørendekoordinator i Fredericia Kommune. Jeg ser frem til et godt samarbejde med vores veteraner, deres pårørende og øvrige samarbejdspartnere. Det bliver med stor ydmyghed, at jeg vil træde ind i rollen, og jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven”, siger Lina Noltensmejer, der privat bor i Fredericia, er 39 år og mor til to drenge.

Lina starter officielt som veteran- og pårørendekoordinator pr. 1. november, men kan allerede nu kontaktes af både veteraner og pårørende.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top