Festugen bliver en musicalfestuge | Nyheder

Fredericia er kendt for storslåede musicals, og det kommer til at skinne igennem i dette års festuge. For når Trekantområdets festuge løber af stablen sidst på måneden bliver det med Fredericias stolte musicaltraditioner som gennemgående element i ugen.

”Musicalkunsten lever i bedste velgående – i Fredericia mere end nogen anden dansk by – og i løbet af ugen vil dette kunne mærkes af byens borgere. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve og mærke musicalstemningen på gader og stræder, siger næstformand for Kultur- og Idrætsudvalget, David Gulløv.

Via et samarbejde med både Fredericia Musical Teater, Fredericia Musical-akademi, Panorama-biografen og flere lokale orkestre sætter festugen spot på musicalgenren i Fredericia.

Panorama-biografen inviterer til gratis visninger med live-optræden af musicalteateret, i byens gader vil man kunne opleve pludselige musicalsange opstå, når musicalakademiets studerende synger klassiske musicalhits på forskellige steder i og omkring midtbyen. I alt vil 18 musicalsange ’poppe op’ i byens midte – så hold godt øje!

Kor og orkestre vil også opføre musicalhits som en del af deres koncerter. Du kan se mere og holde dig opdateret på trekantsfest.dk.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top