Festuge på den anden side | Nyheder

I år udkommer Trekantområdets Festuge i en corona-venlig version, hvor arrangementerne spredes ud over efterårsmånederne. Temaet for festugen er ”På den anden side”.

Kunstoplevelser på farten
I begyndelsen af september vil rejsende i hele Trekantområdet kunne få festugeoplevelser på uventede steder. Kunst2Go er et kunsttilbud, hvor borgerne blandt andet kan opleve store kunstværker, pop-up jazz og lynportrætter på stationerne, digte i busserne og gratis kunst-kaffekrus på lokale kaffebarer. I Fredericia vil de fleste aktiviteter foregå på banegården til glæde for de mange pendlerne.

Velkommen i Jyllandsgade
GADELAB er et nyt festugetiltag, hvor beboere, butikker og institutioner i udvalgte gader i Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding inviterer til at komme bag facaden og opleve kulturarrangementer på nye måder. I Fredericia inviteres alle til at besøge Jyllandsgade, hvor beboere og andre aktører bl.a. byder på kunstudstillingerne, digtoplæsning og aktiviteter for børn. Mød beboerne til en snak eller gør et fund ved de opstillede markedsstande.

Was ist los?
Trekantområdets biblioteker har i år indgået et helt nyt samarbejde med den tyske festival Altonale i Hamborg, og man kan derfor opleve masser af dansk-tysk litteratur for alle aldre i løbet af oktober måned. Fredericia Bibliotek har både arrangementer for børn og voksne.

Masser af jazz
Jazz i Trekanten er igen i år på banen og præsenterer corona-tilpassede jazzkoncerter i alle syv kommuner. I Fredericia er der koncerter på banegården, i Kanalbyen og på biblioteket, og flere af koncerterne er for børn.

Gadeteater i Kanalbyen
Fredericia-Middelfart Teaterforening og Kanalbyen inviterer til gratis gadeteater for hele familien på havnefronten den 26. september. ’JUMP’ er en forestilling om at agere, springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. Uppercut Danseteater slipper med ’JUMP’ scenegulvet og udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor

Du kan læse mere om de nævnte arrangementer på www.trekantfest.dk, hvor du også finder hele programmet for Trekantområdets Festuge – i Fredericia og i de andre 6 kommuner.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen