Få overblik: Affald og genbrug i julen | Nyheder

Den søde juletid kan både give ekstra kilo på badevægten og i affaldsbeholderen. Hvis du ikke har plads til de ekstra affaldskilo, er der flere måder at komme af med dem på i juledagene.

På Affald & Genbrugs nye hjemmeside kan du få et overblik over tømning af affald mellem jul og nytår. Du kan også dykke ned i sorteringsguiden, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre med gavepapiret, og hvad der kan ryge til genbrug.

Ekstra uge i år

Affald & Genbrug gør opmærksom på, at der er 53 uger i år.  Det betyder, at de husejere, der normalt får tømt rest eller grønt affald i lige uger får tømt deres beholder i uge 52 og i uge 2. Husejere, som får tømt i lige uger får en ekstra sort sæk, som kan sættes ud sammen med beholderen på tømningsdagen i uge 2.

På hjemmesiden kan du tjekke, hvornår du normalt får afhentet affald.

Skraldemanden holder også jul og nytår

I jule- og nytårsdagene kan der være enkelte ændringer omkring afhentning af affaldet. Berørte husstande modtager en seddel i postkassen fra renovatøren med nye datoer og tidspunkter.

Ekstra sæk til at pakke julen væk

Ligesom sidste år kan husejere i Fredericia se frem til en ekstra julesæk til restaffald. Julesækken skal stilles ved siden af affaldsbeholderen ved tømning efter jul og indtil den 31. januar.

Få det fulde overblik over affald og genbrug i Fredericia Kommune på hjemmesiden: affaldgenbrug-fredericia.dk

Har du spørgsmål kan Affald & Genbrug kontaktes til og med den 23. december kl. 8.00-15.00 og i hverdagene mellem jul og nytår kl. 8.00-15.00 på telefon: 72 10 63 67.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen