Det bliver nu muligt at fra- og tilmelde sig indefrysning af grundskyld på borger.dk fra 2. halvår 2021 | Nyheder

Du kan have fået indefrosset en del af din grundskyld på din bolig. Det betyder, at en eventuel stigning i grundskylden i perioden 2018-2021 ikke skal betales her og nu, men først når du sælger din bolig.

Den midlertidige indefrysningsordning for grundskyld gøres fra 2. halvår 2021 frivillig, så du som boligejer kan fra- og tilvælge ordningen. Hvis du framelder dig ordningen, skal du betale det samlede indefrosne beløb. Det er alene din andel af indefrysningen på ejendommen, der frameldes. Det vil sige, at eventuelle andre ejere selv skal afmelde sig ordningen, hvis de ønsker det. Du kan framelde dig ordningen fra 1. maj 2021 ved at logge på Borger.dk med dit NemID.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan fortryde dit fravalg og få din oprindelige indefrysning tilbage. Du kan dog tilmelde dig indefrysningsordningen igen. Hvis du gør det, vil du kunne få indefrosset fra og med næste grundskyldsrate efter tilmeldingen.

Hvis du ikke har NemID, kan du kontakte den kommune, som ejendommen er beliggende i, og bede om at blive frameldt eller tilmeldt igen. Hvis du ikke fravælger ordningen, fortsætter den som hidtil. Der tilskrives heller ikke fremover renter og gebyrer.

Hvis du har spørgsmål til indefrosset grundskyld, er du velkommen til at kontakte:

  • Lone Erlandsen, Borgerservicecentret på 72 10 77 54
  • Søs Veiler, Borgerservicecentret på 72 10 77 55

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen