Debatten om Fredericia fortsætter online | Nyheder

Hvordan går det i Fredericia, og hvor vil vi hen efter corona? Tirsdag den 12. maj kl. 19.30 kan du være med til en online debat med Demokrati- og Borgerudvalget. Emnet er ”Den politiske samtale under og efter corona”.

Normalt har borgerne mulighed for at samles til debat om lokalpolitiske emner i Demokraticontaineren i Kanalbyen, som åbnede tilbage i 2019. På grund af corona er den midlertidigt lukket.

”For Demokrati- og Borgerudvalget er det vigtigt, at vi stadig kan holde den lokalpolitiske debat kørende. Corona har lukket Demokraticontaineren, men interessen for Fredericia og hvad der rører sig lever stadig, og den debat skal vi give tid og rum til” , siger Christian Jørgensen, formand for Demokrati- og Borgerudvalget.

Normalt samler debatarrangementer i Demokraticontaineren mellem 12 of 25 mennesker. Selvom en online debat ikke er det samme, så glæder medlem af Demokrati- og Borgerudvalget Kirsten Vad Knudsen sig til at komme i gang igen.

”Jeg har manglet vores debatmøder hver tirsdag, så jeg glæder mig til at genoptage dem. Det bliver ikke helt det samme med et online møde, men vi kan fortsætte debatten om vores by og om emner, som vi er fælles om. Ting er sat på stand by, men verden er ikke gået i stå, så det bliver godt at komme i gang igen” , siger Kirsten Vad Knudsen.

Deltag i online debat
Online debatten foregår tirsdag den 12. maj kl. 19.30, og du kan deltage i debatten via et link på Demokraticontainerens Facebookside ’Demokraticontainer Fredericia’ eller på Fredericia Kommunes hjemmeside www.fredericia.dk under Demokrati- og Borgerudvalgets side.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen